Afișaj în administrați a publică – în zona de relații cu publicul.

Afișaj în administrația publică?

Da, acesta constituie o modalitate modernă de comunicare. În virtutea Legii nr 544/2001 accesul liber și neîngrădit al persoanei la orice informații de interes public, definite astfel prin prezenta lege, constituie unul dintre principiile fundamentale ale relațiilor dintre persoane și autoritățile publice. Conform prevederilor formulate în acest act normativ, primăriile se pot conforma legii prin afișarea informațiilor relevante la sediul autorității sau al instituției publice.

În acest scop am dezvoltat un sistem de afișaj digital conceput în mod special pentru acoperirea acestor nevoi. Acesta integrează atât partea de hardware, cât și partea de software în managementul conținutului afișat.

Serviciul oferit scutește autoritățile locale de toate procedurile de prelucrare de informații primare și de editare digitală prin asigurarea acestor servicii incluse în prețul abonamentului. Oferim asistență tehnică în exploatare și intervenții gratuite în cazul în care este nevoie. Nu vă va costa nimic eventuala schimbare a unor componente înlocuite.

Serviciul este oferit prin abonament lunar, astfel nu necesită nici o investiție inițială și se derulează fără costuri inițiale suplimentare, ascunse. Toată investiția necesară în componentele software și hardware sunt suportate de noi, implicit și amortizarea echipamentelor cade în sarcina prestatorului. Toate echipamentele necesare sunt asigurate de către prestator. Serviciul de afișaj în administrația publică nu a fost niciodată mai simplu, acesta î-și găsește locul cu siguranță printre metodele preferate.

Diverse mărimi de panouri digitale:

În funcție de mărimea spațiului în care se montează afișajul digital se recomandă diferite mărimi de display. Prin urmare vă prezentăm 3 diferite pachete, cele mai uzuale pentru destinația vizată:

  • Pachet RegioInfo Panel mini 32”

Pachetul este livrat cu un display cu diagonală de 82 cm, având rezoluția de 4K, suport multifuncțional, care permite montarea panoului pe perete atât orizontal (landscape) cât și vertical (portret).

Prețul serviciului: 175 lei/lună

  • Pachet RegioInfo Panel midi 43”

Pachetul este livrat cu un display cu diagonală de 108 cm, având rezoluția de 4K, suport multifuncțional, care permite montarea panoului pe perete atât orizontal (landscape) cât și vertical (portret).

Prețul serviciului: 275 lei/lună

  • Pachet RegioInfo Panel maxi 55”

Pachetul este livrat cu un display cu diagonală de 140 cm, având rezoluția de 4K, suport multifuncțional, care permite montarea panoului pe perete atât orizontal (landscape) cât și vertical (portret).

Prețul serviciului: 325 lei/lună

         Valorile prezentate nu conțin TVA. Termenele de livrare sunt de aproximativ 5-7 zile lucrătoare. Nu ezitați să ne contactați pentru informații suplimentare, vă stăm la dispoziție și cu alte mărimi de display sau comenzi speciale.

Puteți comanda serviciul dând click aici.

Serviciul este oferit de SC Regio Development SRL.