Soluțiile noastre acoperă toate nevoile: în afară de crearea conținutului media, conceperea și execuția soluției în mod personalizat, administrarea rețelelor de digital signage și la cerere ofertă de consiliere în realizarea oricărei soluții de afișaj digital.

  • Închirieri – digital signage as a service DSaaS: sisteme complete profesionale pentru aplicaţii de digital signage. Oferim spre instalare și exploatare sisteme complete de afișaj digital, care include inclusiv punerea în funcțiune în locația dorita de client.
  • Gestionare echipamente: oferim servicii complete de administrare a rețelelor de digital signage.
  • Dezvoltare soluții: soluțiile oferite țin cont de tipul de afacere a clientului prin alegerea produsului perfect nevoilor, inclusiv prin atenția acordată amplasării și punerii în funcțiune a echipamentelor.
  • Creare de conținut: realizare de imagini / fotografii și înregistrări video, prezentări, tururi virtuale, video dronă, texte, grafică.
  • Consiliere: este important ca un sistem de digital signage să fie în acord cu natura afacerii și a spațiului unde va fi amplasat, în vederea integrării sale în identitatea vizuală a clientului.

Un atu decisiv este că putem transforma orice suprafață vitrată într-o suprafață media, purtătoare de conținut publicitar sau de informații de utilitate publică. Marele avantaj al acestei proceduri constă în faptul că, fiind în interiorul unui spaţiu comercial, nu este nevoie de autorizație de la primărie.