Sistemul de semnalizare digitală Digital Signage este coloana vertebrală a comunicării corporatiste


Cu ajutorul sistemului de semnalizare digitală Digital Signage[1]este posibilă afișarea notificărilor conducerii, a calendarelor, a datelor actualizate despre resursele umane, a știrilor despre companie.

Pe dispozitive pot fi făcute public și conținuturile, mesajele video și audio necesare programelor de formare a angajaților.

În plus, pe ecrane pot fi partajate știri de ultimă oră, actualizări ale traficului și ale vremii, precum și anunțuri de aniversare.

Interfețele de feedback pot fi, de asemenea, integrate în sistemele de semnalizare digitală, permițând comunicarea directă cu personalul.

Cu ajutorul dispozitivelor hardware și software bine alese, proiectate conform nevoilor companiei informarea angajaților, fluxul de informații și posibilitatea de feedback pot fi realizate în timp real

Puteți unifica comunicarea prin livrarea de conținut digital

Sistemele noastre creează coerență vizuală și informațională pe toate site-urile organizației, asigurând o platformă de comunicare, un conținut și un calendar coerent.

Sistemul poate include: chioșc cu ecran tactil, totem, stâlp de informare, monitoare mici și mari, perete cu LED-uri, proiector, dispozitiv de stocare și control al datelor IT, cameră web, dispozitiv de difuzare a înregistrărilor video și audio, sistem de sunet încorporat și mobil, sistem de control al accesului și multe alte dispozitive audiovizuale.

Afișează evenimentele din viața companiei, cursurile de formare pentru salariați, reperele strategice și succesele obținute!

Îmbunătățește colaborarea dintre echipe prin partajarea know-how-ului și a poveștilor de succes.

Tu decizi, ce, când și unde vrei să afișezi!

Afișaje pentru lobby


Sistemul și afișajele sale prin “Bine ai venit ….” salutul vizitatorilor, indicatorii de ocupare la intrarea în sălile de ședință sau în sălile de conferință, apelanții cu numere de coadă și sistemele de ticketing pot fi configurate pentru a asigura o informare corectă și rapidă.

Micile ecrane din afara sălilor de ședință ajută la orientarea ședinței, afișează informații detaliate despre eveniment, evită distragerea atenției și sprijină astfel organizarea eficientă a ședinței.

Integrarea social media

Aplicațiile de social media integrate în sistemul de Digital Signage corporativ afișează cele mai recente fluxuri Twitter, știri RSS, postări pe Facebook etc. și toate informațiile pe care clienții, partenerii și angajații le împărtășesc despre companie.