Resurse izolate

Spre deosebire de serviciile clasice care oferă file sharing online, noi am creat un serviciu cu resurse total izolate. Niciodată, prin niciun mijloc, din greseala sau din rea voință, un client nu va avea acces la datele altuia. Fiecare client are alocat un IP dedicat și nu va fi influențat în niciun mod de un atac în serviciul altui client.

Acces Full Admin 

Clienții au posibilitatea să beneficieze de propria comunitate de useri. Se poate da drepturi de acces granulat, generale pe biblioteci sau particular per fisier. De asemenea, resursele fiind izolate, niciun alt client nu va putea afla userii si adresele de email ale altui client.

Căutare rapidă

Ați căutat vreodată în Windows un fișier după conținut? Și nu l-ați găsit! Exista acum posibilitatea de a căuta fișiere atât după nume, cât și după conținut.

Partajare simplă

Pentru a ușura accesul la fișierele stocate și pentru a mări eficiența lucrului colaborativ vă punem la dispoziție un sistem simplu de partajare, prin care aveți posibilitatea de a partaja fișiere sau chiar un folder în interiorul sistemului de cloud sau în afara acestuia, prin generarea unui link, care poate fi trimis prin mail automat destinatarului. Accesul poate fi configurat read-only sau full acces, protejat prin parolă și poate avea și o perioadă de valabilitate definită de cel care inițiază partajarea.

Recuperare fișiere sterse sau modificate

Printr-un singur click veti putea găsi fișierele șterse din greseală. Aveți posibilitatea setării unui număr de versiuni pe un fișier așa încât să corectați orice intervenție nedorită pe un fișier.

Fully Managed Service

Administrarea și întreținerea serviciului se realizează exclusiv de către personalul tehnic Regio Development. Noi ne vom ocupa prompt de orice solicitare sau problemă semnalată. Noi avem grijă ca serviciul tău să fie mereu în parametri optimi pentru ca tu să te concentrezi exclusiv pe afacerea ta.

Calendare și task-uri

Acest serviciu are și facilități de Groupware – fiecare user își poate seta calendare și task-uri cu acces global, oriunde s-ar afla în lume.

Desktop & Mobile sync

Fișierele vor fi disponibile oriunde veți avea nevoie de ele – pe desktop la serviciu, să fie modificate ușor în aplicații full-features, sau pe mobile pentru preview și aprobare.

Certificat SSL

Toate datele sunt transmise pe un canal protejat de un certificat SSL. La instalare oferim gratuit un certificat SSL pe un subdomeniu regio-cloud.ro. Dacă un client doreste să-și acceseze acest serviciu pe un domeniu propriu, va trebui să ne transmită certificatul aferent respectivului link de acces, sau să achiziționeze de la noi un certificat SSL pentru domeniul propriu. Pentru a nu trimite informații în mod neprotejat peste internet, dacă nu aveți un certificat SSL valid, vă recomandăm să comandați certificatul SSL de la noi, astfel vom minimiza posibilitatea interceptării transferurilor.

Iată câteva dintre argumentele care recomandă serviciul de cloud hosting:

Interfață ușor de folosit
Recuperare fișiere șterse
Căutare rapidă
Versiuni fișiere
Contacte
Calendar
Activități
Sincronizare date
Partajare date
Securitate prin resurse izolate

Preț de bază: 10 EUR lunar / cont utilizator.

Prețurile sunt exprimate în valoare netă, la care se va adăuga TVA, conform legislației în vigoare. Serviciile sunt oferite pe bază de contract, care poate fi denunțat de client oricând cu un preaviz de 30 de zile.