Resurse izolate

Spre deosebire de serviciile clasice care ofera file sharing online am creat un serviciu cu resurse total izolate. Niciodata, prin niciun mijloc, din greseala sau din rea vointa, un client nu va avea acces la datele altuia. Fiecare client are alocat un IP dedicat si nu va fi influentat in niciun mod de un atac in serviciul altui client.

Acces Full Admin 

Clientii au posibilitatea sa beneficieze de propria comunitate de useri. Se poate da drepturi de acces granulat, generale pe biblioteci sau particular per fisier. De asemenea, resursele fiind izolate, niciun alt client nu va putea afla userii si adresele de email ale altui client.

Cautare rapida

Ati cautat vreodata in Windows un fisier dupa continut? Si nu l-ati gasit! Exista acum posibilitatea de a cauta fisiere atat dupa nume, cat si dupa continut.

Partajare simpla

Pentru a usura accesul la fisierele stocate, si penru a mari eficienta lucrului colaborativ va punem la dispozitie un sistem simplu de partajare, prin care aveti posibilitatea de a partaja fisiere sau chiar un folder in interiorul sistemului de cloud sau in afara acestuia, prin generarea unui link, care poate fi trimis prin mail automat destinatarului. Accesul poate fi configurat read-only sau full acces, protejat prin parola si poate avea si o perioada de valabilitate definita de cel care initiaza partajarea.

Recuperare fisiere sterse sau modificate

Printr-un singur click veti putea gasi fisierele sterse din greseala. Aveti posibilitatea setarii unui numar de versiuni pe un fisier asa incit sa corectati orice interventie neprietenoasa pe un fisier.

Fully Managed Service

Administrarea si intretinerea serviciului se realizeaza exclusiv de catre personalul tehnic Regio Development. Noi ne vom ocupa prompt de orice solicitare sau problema semnalata. Noi avem grija ca serviciul tau sa fie mereu in parametri optimi pentru ca tu sa te concentrezi exclusiv pe afacerea ta.

Calendare si task-uri

Acest serviciu are si facilitati de Groupware – fiecare user isi poate seta calendare si task-uri putand-ule accesa oriunde se afla in lume.

Desktop & Mobile sync

Fisierele vor fi disponibile oriunde veti avea nevoie de ele – pe desktop la serviciu, sa fie modificate usor in aplicatii full-features, sau pe mobile pentru preview si aprobare.

Certificat SSL

Toate datele sunt transmise pe un canal protejat de un certificat SSL. La instalare oferim gratuit un certificat SSL pe un subdomeniu regio-cloud.ro. Daca un client doreste sa-si acceseze acest serviciu pe un domeniu propriu va trebui sa ne transmita certificatul aferent respectivului link de acces, sau sa achizitioneze de la noi un certificat SSL pentru domeniul propriu. Pentru a nu trimite informatii peste internet, daca nu aveti un certificat SSL valid, va recomandam sa comandati certificatul SSL de la noi, astfel vom minimiza posibilitatea interceptarii sale.

Iată cateva dintre argumentele care recomanda serviciul de cloud hosting:

Interfata usor de folosit
Recuperare fisiere sterse
Cautare rapida
Versiuni fisiere
Contacte
Calendar
Activitati
Sincronizare date
Partajare date
Securitate prin resurse izolate