Conceput special pentru cabinetele doctorilor, clinici sau centre medicale și spitale

Informații utile sau publicitate pentru pacienții aflați în sala de așteptare.

Sunteți in căutarea unei soluții digital signage pentru cabinetul dumneavoastră medical, pentru sala de așteptare din clinică sau centrul medical sau spital și care să fie și eficientă, să genereze o impresie pozitivă pacienților și să fie ușor de utilizat? 

Noi avem soluția perfectă pentru dumneavoastră. Serviciul RegioInfo Medical este destinat utilizării în incinta cabinetelor medicale individuale, a sălilor de așteptare aflate în clinici medicale și spitale. Utilizând aceasta modernă soluție de informare digitală, veți putea prezenta pacienților răspunsuri la multe dintre posibilele întrebări ale acestora, puteți afișa, separat sau simultan știri specifice domeniului medical de ultimă oră, detalii despre serviciile medicale disponibile, tarife și opțiunile de plată, informații despre sisteme de asigurare medicală, informații impuse spre afișare de diverse autorități în domeniu, informații meteo sau oricare alte notificări ce considerați a fi relevante.

Îmbunătățiți experiența pacienților

Prezentând informații dinamice despre activitatea cabinetului/clinicii/spitalului, afișând știri în timp real și/sau prezentând videoclipuri educative legate de sănătate și prevenire, veți reuși să stimulați pozitiv și în mod direct legătura dintre medic/clinică/spital și pacient. 

• Furnizarea de informații cu privire la cele mai noi și moderne proceduri și tratamente medicale. 

• Știri despre viitoare acțiuni de screening sau reduceri de prețuri pentru diferite proceduri medicale, promoții. 

• Prezentarea informațiilor legate de legislația medicală și cea de asigurări de sănătate.

• Distribuția fluxurilor de știri din domeniul sănătății și/sau sfaturi și consiliere medicală.

• Afișare de informații legate de direcționarea pacienților către diferitele locații, cabinete și facilități medicale aflate în interiorul clinicilor și centrelor medicale sau a spitalelor.

• Conectați pacienții la cele mai importante informații despre dotările, serviciile si specialitati medicale de care acesteia pot beneficia.

Serviciul RegioInfo Medical include sisteme gata configurate și pregătite de utilizare, având prealabil instalat aplicația software necesar, media playerul specializat.

După ce configurăm sistemul, în conformitate cu cerințele și nevoile specifice locației unde va fi utilizat, sistemul va fi livrat gata de utilizare și va avea în componență toate elementele necesare unei funcționări impecabile.

Ce include acest serviciu?

• DisplayNow Medical: Aplicația software destinata gestiuni soluției “RegioInfo Medical”

• Serviciul de content creation: Serviciu inclus pentru design-ul si crearea de conținut specific

• Ecrane digitale specifice din seriile RegioInfo Panel, cu o diagonala de 32”, 43” si/sau 55”, modelul urmând a se stabili în funcție de nevoile de vizibilitate aferente zonei unde urmează a fi utilizat ecranul.

• Suport de perete, necesar montajului ecranului.

• Garanție de funcționalitate pe toată perioada de contract

 Training: în vederea utilizării sistemului în bune condiții

• Fără alte costuri suplimentare ascunse.

4 pasi simpli pentru achiziția unui serviciul RegioInfo Medical

1. Plasați o comanda prin email sau direct din meniul Comandă a paginii, sau solicitați întâlnirea cu un reprezentant al companiei Regio Development.

2. Ulterior vom configura sistemul în conformitate cu solicitările voastre, 

3. Livrăm, montăm si conectăm sistemul la internet, via LAN sau WLAN.

4. Configurăm și programăm conținutul și pe urmă îl pornim. Acum totul este gata!

Serviciu oferit de Regio Development SRL.