Serviciu nou: închiriere RegioInfo Panel

Din februarie 2023 oferim un nou serviciu, care înglobează o soluție cu servicii multiple în domeniului de afișaj digital. Vă punem la dispoziție un serviciu DSaaS – în cazul de față Digital Signage as a Service. Prin acesta vă punem la dispoziție un sistem complet de digital signage, care conține hardware special pentru rularea conținutului de tip media cu imagini statice, dinamice sau conținut video la rezoluție FULL HD sau 4K, display cu capabilități avansate având afișaj 4K. În același timp în pachetul oferit ca serviciu este inclus și o soluție software pentru managementul conținutului afișat, cu licență inclusă pentru utilizarea legală a acestuia. Specialiștii noștri experți în grafică computerizată de tip CGI vă stau la dispoziție pentru redactarea și prelucrarea grafică a informațiilor primite de la dv.

În funcție de mărimea spațiului în care se montează afișajul digital se recomandă diferite mărimi de display. Prin urmare vă prezentăm 3 diferite pachete, cele mai uzuale pentru destinația vizată:

  • Pachet RegioInfo Panel mini 32”

Pachetul este livrat cu un display cu diagonală de 82 cm, având rezoluția de 4K, suport multifuncțional, care permite montarea panoului pe perete atât orizontal (landscape) cât și vertical (portret).

Prețul serviciului: 175 lei/lună

  • Pachet RegioInfo Panel midi 43”

Pachetul este livrat cu un display cu diagonală de 108 cm, având rezoluția de 4K, suport multifuncțional, care permite montarea panoului pe perete atât orizontal (landscape) cât și vertical (portret).

Prețul serviciului: 275 lei/lună

  • Pachet RegioInfo Panel maxi 55”

Pachetul este livrat cu un display cu diagonală de 140 cm, având rezoluția de 4K, suport multifuncțional, care permite montarea panoului pe perete atât orizontal (landscape) cât și vertical (portret).

Prețul serviciului: 325 lei/lună

         Valorile prezentate nu conțin TVA. Termenele de livrare sunt de aproximativ 5-7 zile lucrătoare. Nu ezitați să ne contactați pentru informații suplimentare, vă stăm la dispoziție și cu alte mărimi de display sau comenzi speciale.

——————————————————————————————————–

——————————————————————————————————–